Motocross Om sporten / Linker
OSLO MOTORSPORTKLUBB arrangerer Camp Ullevålseter HØSTCAMP i uke 40 og 41 - 2019!

Klubben inviterer utøvere i alle aldre og fra hele Norge som har lyst å dele 3 dager ved Starmoen MX bane på Elverum med Pål Anders Ullevålseter som trener i uke 40 eller 41.

Pål Anders har mange gode ideer med disse campene, selv om motocross er fokus for campen lover han at alle som deltar skal kunne prøve flere aktiviteter disse dagene. Pål Anders har også fått med seg den Svenske landslagstreneren i motocross Calle Aspegren til å våre trener ved campen, Aspegren er kjent fra sin karriere i motocross hvor han har kjørt VM, EM og hatt proff karriere i USA og Australia, Aspegren er nå landslagstrener for det Svenske landslaget.

Det er satt av 40 plasser til hver av disse to ukene, så her kan du melde deg på til den uken du har høstferie. Det forventes at plassene raskt blir fylt opp. Banen er avsatt til dette arrangementet og området har det siste året fått et meget flott depo og uteområde som vil brukes til forskjellige aktiviteter røper Pål Anders.

Oslo Motorsportklubb arrangerte sommercamp tidligere i sommer, dette ble en stor suksess for alle de 40 utøverne som deltok, men også for alle voksne som deltok med aktiviterer fra Mesternes Mester under campen. Denne type camp er for motocross glade barn og voksne, og tanken er å kunne levere en litt annerledes camp med høyt fokus på selve treningen på banen.

Pål Anders og Calle vil sammen dele opp slik at alle her blir sett og fulgt opp så de får mye igjen for disse dagene. Klubben vil legge til rette for at det skal bli hyggelig å være sammen, så gleder vi oss til å se de aktivitetene Pål Anders planlegger i kombinasjon med timer på sykkelen, her kan det bli mange gode innslag fra Pål Anders sin tid på Farmen eller Mesternes Mester.

Vi ser fram mot denne campen, påmelding er åpen og gjøres til mail: https://www.superinvite.no/#/invitation/fe74074593f21197b7b7be3c08678616

Håper vi sees til en uforglemmelig treningsopplevelse!