Motocross Om sporten / Linker
Oslo Motorsportklubb forsterker trenerstallen fra 2020!

Oslo Motorsportklubb startet i 2019 en storsatsing med å kunne tilby utøvere i alderen fra 10 år og opp systematisk trening gjennom å etablere NEXT LEVEL Motocross Team. I spissen for satsingen inngikk teamet avtale med den Svenske toppidrettsutøveren og treneren Calle Aspegren som har hatt stor suksess igjennom inneværende sesong som hovedtrener.

Teamåret ble en suksess, og klubben arbeider kontinuerlig med å løfte utøvere, foreldre og trenere til NEXT LEVEL nivå. Det er derfor en stor glede å kunne publisere at NEXT LEVEL Motocross Team for 2020 også har signert treneravtale med Svenske Magnus Hultberg. Dette medfører at teamet forsterker kompetansen og bredden innen systematisk trening i motocross og fysisk trening betraktelig.

Hultberg har arbeidet som motocross trener ved Motocross Gymnasiet i Tibro siden 2001, her har han vært en viktig brikke for den Svenske toppidretten i mange år. Hultberg har selv kjørt motocross internasjonalt og innehar bred spisskompetanse innen teknisk motocross, men også fysisk trening innen breddeidrett. Hultberg uttaler at han nå avslutter sin trener og mentor rolle innen motocross i Sverige til fordel for NEXT LEVEL Motocross Team.

NEXT LEVEL Motocross Team vil da fra 2020 stille med to svært dyktige trenere som begge har vært både trenere og elever ved den Svenske toppidrettskolen i Tibro. Trenerduoen jobber nå med å planlegge kalenderen og treningsplanen for 2020, og det legges ikke skjul på at det nå blir lagt ytterligere vekt på tettere oppfølging både på og utenfor motocross banen, det vil også bli høyt fokus på fysisk trening, felles og individuelle mål og resultater gjennom årets 12 måneder.